Rólunk


Agrármérnök vagyok, 49 éves, három nagylány anyukája.  A munkámat azért választottam, mert ott egyszerre tudom megélni a természettel való együttműködés szépségét, és a strukturált gondolkodás hasznosságát. A talaj egészséges működését elősegítő, így természetközelibb mezőgazdaság elterjedéséért dolgozom.

Szeretem az élet bőségét élvezni, kertészkedni, a családommal utazni.

A pszichodrámával hét éve találkoztam, hamar kiderült,hogy ez a módszer nagyon "rám van szabva", hogy a havi találkozások, a csoport történetei mind egyre mélyebb megoldásokra vezetnek, hogy szeretem az embereket, és szeretném továbbsegíteni őket az útjukon.

Aranyoss Éva, pszichodráma asszisztens


Szeretek játszani, és elmélkedni. Leginkább emberek között lenni. Mindig is közel állt hozzám a dráma, és a csoportok vezetése. Már gimnáziumtól aktívan szerveztem és aktívan részt vettem többféle csoportban, például színjátszó kör, Ten-Sing csoport. A szakmámat azért választottam, hogy továbbra is emberekkel foglalkozhassam. Angol és matematika szakos tanárként végeztem, jelenleg egy kávéház üzemeltetője vagyok az otthoni tanítás mellett. Hét éve találkoztam a pszichodrámával, ami rengeteget adott, és én is szeretnék adni másoknak ezzel a módszerrel. Kiskőrösön élek a Kedvesemmel, 31 éves vagyok.

Matusik Edina, pszichodráma asszisztens