Mit adhat Neked a pszichodráma?


Közelebb kerülhetsz az érzéseidhez, könnyebbé válhat azok kimutatása és megfogalmazása.

Képes lehetsz felismerni és megérteni az életedben folyton ismétlődő minták okát.

Befogadóbbá válhatsz a változásokra, magabiztosabban állhatsz a döntéseid elé.

Mit adott már másoknak?

Áron, 39

"A pszichodrámában olyan falak és gátak lebomlását tapasztalhattam meg, melyek hatására - katartikus élményként - átélhettem feltétel nélküli szerethetőségemet. Ugyanezt éltem meg a csoporttársakkal szemben is: lényegi részüket, álarcok nélküli valójukat látván teljes elfogadásuk kézenfekvővé, mélyebb tiszteletük magától értetődővé vált."

Anna, 43

"Kulcsot ad a problémák megoldásához. Nélküle padlón lennék. A csoport - lelki fészek."


Edina 37

" Erőt kaptam, hogy többé ne haldoklója, hanem élője legyek az életemnek."


Feri, 51

"A drámacsoportban igazi érzéseket tapasztathattam meg, olyan őszinte elfogadást és szeretet kaptam, ami megváltoztatta az életemet!"

Júlia, 29

"Az elfogadó és az érzelmileg biztonságos közösségben közösen dolgoztunk azon, hogy egyre inkább megértsük a saját működésünket, erősségeinket és kihívásainkat. Empátiám és mentalizációs képességem nagyon sokat fejlődött, hiszen valódi élményeket szereztem a csoporttagjaim belső lelki élményeiről."

Anna, 32

"A csoportban megtanultam hogy megszólalhatok mindenféle tét nélkül, illetve a tét az az volt, hogy én is képes vagyok-e a mások felé fordulás őszinte gesztusára. Erőt és magabiztosságot adott a csoport, amiért mind a mai napig hálás vagyok, de ez nélkülem nem ment volna. Kellett az én személyes eltökéltségem, ambícióm."

Bernadett, 31

"A pszichodrámát egyéni terápia után kezdtem el, és nekem úgy érzem, azért volt hatékonyabb, mert a cselekvés előhozta jobban az érzéseimet, sokkal jobban tudtam az ösztönösebb énemmel dolgozni. Az általa nyert önismeretet a párkapcsolatban és a munkában egyaránt tudtam kamatoztatni, boldogabb lettem tőle az élet minden területén."